• Main Navigation
  • Main Content
  • Sidebar
  • HOME
  • PL
  • EN
  • Zarejestruj
  • Zaloguj
LOGO
  • CZASOPISMO
    • O CZASOPIŚMIE
    • CEL & ZAKRES
    • INDEKSACJIA
    • ZESPÓŁ REDAKCYJNY I WYDAWCA
    • POLITYKA OPEN ACCESS & LICENCJA
    • STANDARDY ETYCZNE
    • PROCEDURA ANTYPLAGIATOWA
    • POLITYKA PRYWATNOŚCI
  • AKTUALNY NUMER
  • ARCHIWUM
  • PANEL AUTORA
    • PRZESYŁANIE TEKSTÓW
  • PANEL RECENZENTA
    • PROCEDURA RECENZOWANIA
  • KONTAKT
  1. Strona domowa
  2. Archiwum

Archiwum

Nr 22 (2024)

Nr 21 (2024)

Nr 20 (2023)

Nr 19 (2023)

Nr 18 (2022)

Nr 17 (2022)

Nr 16 (2021)

Nr 15 (2021)

Nr 14 (2020)

Nr 13 (2020)

Nr 12 (2019)

Nr 11 (2019)

Nr 10 (2018)

Nr 9 (2018)

Nr 8 (2017)

Nr 7 (2017)

Nr 6 (2016)

Nr 5 (2016)

Nr 4 (2015)

Nr 3 (2015)

Nr 2 (2014)

Nr 1 (2014)

Utwórz zgłoszenie

Utwórz zgłoszenie

Ostatnio czytane 60 dni

  • The use of Artificial Intelligence in the restaurant business
    238
  • Social media marketing (SMM) jako narzędzie komunikacji przedsiębiorstwa z grupami otoczenia
    167
  • Rekreacja ruchowa jako forma spędzania czasu wolnego studentów
    111
  • Turystyka uzdrowiskowa w Polsce i jej znaczenie w rozwoju lokalnym
    104
  • Ocena użyteczności social mediów w rekrutacji pracowników
    76

Informacje

  • dla czytelników
  • dla autorów
  • dla bibliotekarzy
Słowa kluczowe

Turystyka i Rozwój Regionalny
ISSN: 2353-9178 (print), 2543-8859 (online)

Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
Instytut Ekonomii i Finansów
Katedra Turystyki, Komunikowania Społecznego i Doradztwa
ul. Nowoursynowska 166
02-787 Warszawa
Polska

Więcej informacji o systemie publikacji, Platformie i Obiegu OJS/PKP.
Logo UE