• Main Navigation
  • Main Content
  • Sidebar
  • HOME
  • PL
  • EN
  • Zarejestruj
  • Zaloguj
LOGO
  • CZASOPISMO
    • O CZASOPIŚMIE
    • CEL & ZAKRES
    • INDEKSACJIA
    • ZESPÓŁ REDAKCYJNY I WYDAWCA
    • POLITYKA OPEN ACCESS & LICENCJA
    • STANDARDY ETYCZNE
    • PROCEDURA ANTYPLAGIATOWA
    • POLITYKA PRYWATNOŚCI
  • AKTUALNY NUMER
  • ARCHIWUM
  • PANEL AUTORA
    • PRZESYŁANIE TEKSTÓW
  • PANEL RECENZENTA
    • PROCEDURA RECENZOWANIA
  • KONTAKT
  1. Strona domowa
  2. Archiwum
  3. Nr 10 (2018)

Nr 10 (2018)

DOI: https://doi.org/10.22630/TIRR.2018.10

Opublikowane: 01.12.2018

PDF (English)

Articles

Pasażerski transport kolejowy w ocenie jego użytkowników

Agata Balińska, Wioletta Olejniczak

5-11

PDF

Priorities of strategic development of horticulture in Ukraine

Olena Bohdaniuk

13-22

PDF (English)

Crop production as the basis of the production of alternative fuels

Andrii Doronin, Olena Polishchuk, Olena Rybchak

23-31

PDF (English)

Rynek pracy w województwie łódzkim

Paweł Dziemdziela

33-42

PDF

Formy aktywności ruchowej preferowane przez studentów uczelni warszawskich

Anna Krzyżanowska

43-51

PDF

Szlak kulinarny „Smaki Dolnego Śląska”

Izabela Kwil

53-63

PDF

Rozwój bankowości spółdzielczej w Polsce

Krzysztof Łukaszuk

65-74

PDF

Methodological aspects of the formation of competitive advantages of a regional tourist product

Olena Sakovska, Vitalii Rybchak

75-84

PDF (English)

Wsparcie instytucjonalne promocji turystyki wiejskiej

Anna Sieczko, Anna Parzonko

85-95

PDF

Wspieranie innowacji w sektorze rolnym

Bartłomiej Trajer, Marzena Trajer

97-108

PDF

The modern state and trends of development of milk market in Ukraine

Lesia Voliak, Nadiia Sergiychuk

109-116

PDF (English)

Opportunities to increase Ukrainian export competitiveness in the European Union market

Tetiana Zosymenko, Vitalii Rybchak

117-128

PDF (English)

Utwórz zgłoszenie

Utwórz zgłoszenie

Ostatnio czytane 60 dni

  • The use of Artificial Intelligence in the restaurant business
    159
  • Social media marketing (SMM) jako narzędzie komunikacji przedsiębiorstwa z grupami otoczenia
    114
  • Turystyka uzdrowiskowa w Polsce i jej znaczenie w rozwoju lokalnym
    106
  • Wybrane metody wskaźnikowe w ocenie aplikacji Booking.com
    81
  • JOMO and FOMO in tourism as seen by university students
    80

Informacje

  • dla czytelników
  • dla autorów
  • dla bibliotekarzy
Słowa kluczowe

Turystyka i Rozwój Regionalny
ISSN: 2353-9178 (print), 2543-8859 (online)

Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
Instytut Ekonomii i Finansów
Katedra Turystyki, Komunikowania Społecznego i Doradztwa
ul. Nowoursynowska 166
02-787 Warszawa
Polska

Więcej informacji o systemie publikacji, Platformie i Obiegu OJS/PKP.
Logo UE