Main Article Content
Article Details
Balińska A., Sieczko A., Zawadka J.: Turystyka. Wybrane zagadnienia, Difin, Warszawa 2014.
Francuska gastronomia dziedzictwem UNESCO, www.wprost.pl/218068/Francuska-gastronomia-dziedzictwem-UNESCO (dostęp 11.07.2016).
Grabiszewski M.: Kategoryzacja obiektów hotelarskich w Polsce, Zeszyty Naukowe WSG TiR 2007, nr 4 (6).
Karczmarek J., Stasiak A., Włodarczyk B.: Produkt turystyczny albo jak organizować zwiedzanie świata, Wydawnictwo Uniwersytetu Łódzkiego, Łódź 2002.
Kruczek Z. (red.): Obsługa ruchu turystycznego, Proksenia, Kraków 2006.
Meyer B.: Obsługa ruchu turystycznego, Wydawnictwo Naukowe PWN, Warszawa 2006.
Tourism Highlights. 2015 Edition. UNWTO, DOI 10.18111/9789284416899.
Downloads
- Jan Zawadka, Anna Ivolga, Tourist popularity of Poland among the inhabitants of Stavropol Krai , Turystyka i Rozwój Regionalny: Nr 7 (2017)
- Jan Zawadka, Społeczno-ekonomiczne uwarunkowania rozwoju działalności agroturystycznej , Turystyka i Rozwój Regionalny: Nr 1 (2014)
- Jolanta Cichowska, Aleksandra Mreła, Jan Zawadka, Analysis of demand for qualified tourism organized by branches of the Polish Tourist and Sightseeing Society (using fuzzy relations) , Turystyka i Rozwój Regionalny: Nr 21 (2024)
Utwór dostępny jest na licencji Creative Commons Uznanie autorstwa – Użycie niekomercyjne 4.0 Międzynarodowe.