Main Article Content
Article Details
Gołębiewski, J., Bareja-Wawryszuk, O. (2016). Znaczenie sprzedaży bezpośredniej w polskim rolnictwie. Roczniki Naukowe SERiA, t. XVIII, z. 3, s. 82-88.
Goryńska-Goldmann, E. (2019). Ewolucja rozwoju żywności lokalnej w kontekście idei zrównoważonej konsumpcji. Turystyka i Rozwój Regionalny, 12, s. 43-57. DOI: https://doi.org/ 10.22630/ TIRR.2019.12.17 (Crossref)
Grabiwoda, B. (2019). E-konsumenci jutra. Pokolenie Z i technologie mobilne. Łódź: Wydawnictwo Nieoczywiste.
Kołodziejczak, A. (2023). Wykorzystanie platformy Polski e-bazarek na rzecz rozwoju smart usług w gospodarstwach rolnych województwa wielkopolskiego. Czasopismo Geograficzne, 94 (1), s. 173-189. DOI: https://doi.org/10.12657/czageo-94-08 (Crossref)
Lyons, S., Schweitzer, L. Ng, E. S. (2015). How have careers changed? An investigation of changing career patterns across four generations. Journal of Managerial Psychology, 30, s. 8-21. DOI: https://doi.org/10.1108/JMP-07-2014-0210 (Crossref)
Miller, L.J., Lu, W. (2018). GenZisSet toOutnumber Millennials within a Year. Available online: https:// www.bloomberg.com/news/articles/2018-08-20/gen-z-to-outnumber-millennials-within-a-year-demographic-trends (access: 22 04.2024).
Minta, S., Uglis, J. (2018). Znaczenie sprzedaży bezpośredniej w rozwoju obszarów wiejskich. Interca-thedra, 2 (35), s. 181-187.
Paczka, E. (2020). Zmiana zachowań rynkowych pokolenia Z. Ekonomia - Wroclaw Economic Review, 26/1. DOI: https://doi.Org/10.19195/2658-1310.26.l.2 (Crossref)
Parzonko, A. J., Balińska, A., Sieczko, A. (2021). Pro-Environmental Behaviors of Generation Z in the Context of the Concept of Homo Socio-Oeconomicus. Energies, 14(6), s. 1-18. DOI: https://doi. org/10.3390/enl4061597 (Crossref)
Sieczko, A. (2019). Direct sales of products of animal origin in Poland. Annals of the Polish Association of Agricultural and Agribusiness Economists. Annals PAAAE, XXI (4), s. 413-420. DOI: https:// doi.org/10.5604/01.3001.0013.5354 (Crossref)
Sieczko, A., Sieczko, L, Parzonko, A. J. (2016). Regionalne zróżnicowanie sprzedaży bezpośredniej produktów pochodzenia zwierzęcego w Polsce. Roczniki Naukowe Ekonomii Rolnictwa i Rozwoju Obszarów Wiejskich, t. 103, z. 4, s. 69-77. (Crossref)
Szymańska, E., Lukoszova, X. (2019). Krótkie łańcuchy dostaw produktów żywnościowych. Ekonomika i Organizacja Logistyki, 4 (1), s. 91-101. DOI: https://doi.Org/10.22630/EIOL.2019.4.l.8 (Crossref)
Wasil-Rusecka, W., Stankiewicz, D. (2021). Zasady sprzedaży produktów wytworzonych w gospodarstwach rolnych. Zeszyty Prawnicze, 1 (69), s. 216-244. DOI: https://doi.org/10.31268/ZP-B AS.2021.17 (Crossref)
Downloads
- Agata Balińska, Ewa Jaska, Agnieszka Werenowska, Wybrane zachowania odpowiedzialne środowiskowo i społecznie generacji Z w kontekście gospodarki dobra wspólnego , Turystyka i Rozwój Regionalny: Nr 21 (2024)
Możesz również Rozpocznij zaawansowane wyszukiwanie podobieństw dla tego artykułu.
- Paweł Dziemdziela, Krystyna Krzyżanowska, Działalność innowacyjna małych i średnich przedsiębiorstw w Polsce , Turystyka i Rozwój Regionalny: Nr 14 (2020)
- Krystyna Krzyżanowska, Sławomir Wawrzyniak, Tendencje zmian w zakresie aktywności fizycznej mieszkańców Polski , Turystyka i Rozwój Regionalny: Nr 13 (2020)
- Anna Sieczko, Wpływ terroryzmu na wybór destynacji turystycznych , Turystyka i Rozwój Regionalny: Nr 7 (2017)
- Olgierd Ogłoziński, Anna Parzonko, Rekreacja ruchowa jako forma spędzania czasu wolnego studentów , Turystyka i Rozwój Regionalny: Nr 20 (2023)
- Anna Parzonko, Martyna Szuba, Uczestnictwo w imprezach biegowych jako forma rekreacji ruchowej , Turystyka i Rozwój Regionalny: Nr 7 (2017)
- Krystyna Krzyżanowska, Adam Reda, Determinanty uczestnictwa kibiców w sportowych imprezach masowych , Turystyka i Rozwój Regionalny: Nr 17 (2022)
- Krystyna Krzyżanowska, Sławomir Wawrzyniak, Motywy wyboru szlaków kulinarnych zrzeszonych w konsorcjum „Polskie Szlaki Kulinarne” i ich rozpoznawalność wśród turystów , Turystyka i Rozwój Regionalny: Nr 15 (2021)
- Anna Sieczko, Julia Szewczyk, Trudne dziedzictwo kulturowe łódzkich Żydów i jego rola w turystyce kulturowej współczesnej Łodzi , Turystyka i Rozwój Regionalny: Nr 17 (2022)
- Anna Sieczko, Popyt na włoskie dania regionalne wśród polskich turystów i mieszkańców Włoch , Turystyka i Rozwój Regionalny: Nr 11 (2019)
- Krystyna Krzyżanowska, Turystyka uzdrowiskowa i jej postrzeganie przez kuracjuszy , Turystyka i Rozwój Regionalny: Nr 6 (2016)
Utwór dostępny jest na licencji Creative Commons Uznanie autorstwa – Użycie niekomercyjne 4.0 Międzynarodowe.